Мојe скривенo благo

И ево, дошао је и тај дан да вам испричам нешто више о себи. Већ знате  нешто о мени, а то је  да сам помало досадна, да обожавам да пишем саставе и читам књиге.

Основни подаци: зовем се Елена, требало је Софија или Озана.

Pођена сам у Сомбору 3.децембра. Као и сви, имам и ја добре и лоше особине. Увек сам насмејана, ведра, пуна снаге. Као мала ишла сам на балет.Имала сам много другарица неке од њих биле су Мона и Тијана. Када сам пошла у први разред, оставила сам балет, схватила сам да нисам вешта у томе. Али,  убрзо су дошле друге активности. То је латино плес. Заволела га и наставила да се бавим њиме.

Као што знате, ту су и моји кућни љубимци које много волим. Уопште, много волим животиње. Често будем  веома тужна када видим несрећне, напуштене псе како лутају улицама. Једном приликом помогла сам куци која се појавила испред моје зграде. Сва чупава, прљава и гладна.Назвала сам је Јуца. Покушавала сам да јој сваког дана однесем по нешто хране, воде испред улазних врата. Док једног дана није отишла. Више је нисам сретала, али надам    се да су је неки добри људи удомили, да брину о њој и да је исто тако много воле као и ја.

Заборавила сам још нешто веома важно! Обожавам да играм друштвене игре, а у последње време и да их смишљам. Већ сам направила једну, веома занимљиву, дођите код мене да је испробамо!

 

Елена Линк    VI/3

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.