Moja neobična avantura

Posle dugog dana u školi vraćam se kući sva srećna jer je sutra prvi dan raspusta , što je značilo da idem kod bake na selo. Srećna i uzbuđena počela sam da se pakujem .  Brzo kao munja probudio se dan , sreća me je osvojila i utrčala sam u bakina kola gde me je čekala baka. U njena kola uvukao se i moj nestašni mačak Milan koji je jedva čekao da me vidi.

Bakino seosko dvorište je pravo filmska scena gde smo se moj brat , ja i pas Munja igrali da smo tri musketara . Munja je dobio plašt i mač , moj brat je dobio masku , plašt i mač, a ja samo plašt i mač .Trčali smo tamo-amo i igrali se lepo sve dok nismo čuli neku buku. Prestravljeni otišli smo do šupe . Jako smo se bojali da vidimo ko je to , ali odjednom zadnja vrata šupe su pala kao kruška sa drveta, a mi svi utrčasmo u kuću.

Malo posle smo skupili hrabrost i nastavili da se igramo kad iz žbuna istrči neka crna jakna. Počela je da meči i trči kao muva bez glave , a pas je lajao sve glasnije dok ono nije skočilo i otkrilo svoj identitet. Čim smo videli naše maskirano čudovište, počeli smo da se smejemo, a pas nas je gledao onim ludim pogledom samo što i on nije zaplakao od smeha . I tako smo se smejali sve dok nas nije zaboleo stomak od smeha .To naše nastašno čudovište zapravo je bila mala ovca na koju je pala crna jakna. Iz naših podleda sam i znala da smo pomislili kako  je jako šašavo plašiti se ovce.

Ovog događaja se sećam kao sa slike, pa još da neko kaže da čudovišta ne postoje,. Moja družina musketara je pokazala tom malom čudovištu gde mu je mesto.Vratili smo je u tor i potrčali kući da ispričamo baki svoju avanturu.

                                                                Mia Radenković

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.